Z Kuşağı Tüketicileri Arasında En Popüler Sosyal Uygulamalar [Bilgilendirme Grafiği]

Bu metin, Gen Z tüketicileri arasında en popüler sosyal uygulamaları ele alıyor. TikTok ve Snapchat gibi uygulamalar akla gelse de, Gen Z’nin en popüler uygulaması aslında YouTube. YouTube, sosyal medya uygulaması olarak sınıflandırılsa da, odak noktası daha çok içerik üzerinedir.

YouTube, genç kitleler için kültürel bir merkezdir ve neredeyse her Gen Z trendi, oyun ve/veya YouTube içerik üreticilerinden kaynaklanmaktadır. Bu büyük içerik üreticilerinin, MrBeast ve Logan Paul gibi, markalarını yeni iş alanlarına genişlettiğini görüyoruz. Bu içerik üreticileri büyük başarılar elde ediyor. YouTube, genç tüketiciler arasında geleneksel TV’den çok daha etkili hale gelmiş durumda.

Visual Capitalist ekibi, Pew Research verilerine dayanarak, Gen Z’nin en popüler uygulamalarının basit bir özetini sunmuştur. Genç kitlelere ulaşmak istiyorsanız, bu uygulamalar sizin için önemli bir rehber olabilir.

Bu makale, pazarlama ile ilgili işlerde çalışanlar için önemlidir çünkü Gen Z’ye ulaşmanın en etkili yollarını gösterir. Pazarlamacılar, YouTube’un genç kitleler üzerindeki etkisini göz önünde bulundurarak stratejilerini bu platforma yönlendirebilirler. Ayrıca, içerik üreticileri ile işbirliği yaparak markalarını genişletebilir ve yeni ticari fırsatlar yaratabilirler. Bu bilgi, pazarlama stratejilerini güncellemek ve genç tüketicilere daha etkili bir şekilde ulaşmak için kullanılabilir.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/the-most-popular-social-apps-among-gen-z-consumers-infographic/727175/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN