YouTube Ekran Durdurma Reklamlarına Erişimi Genişletiyor

YouTube, son birkaç yıldır üzerinde denemeler yaptığı duraklatma ekranı reklam yerleşimlerini tüm reklamverenlere genişletti. Bu yeni format, markaların YouTube izleyicilerine ulaşması için başka bir yol sunuyor. Duraklatma ekranı reklamları, Bağlantılı TV uygulaması aracılığıyla daha fazla izleyiciye ulaşarak, hedeflenmiş tanıtımları azaltılmış bir oynatma penceresiyle birlikte gösteriyor.

Google, duraklatma reklamlarının hem reklamverenlerden hem de izleyicilerden güçlü yanıtlar aldığını belirtti. Bu nedenle, bu fırsatı değerlendirmek istiyor. Google yöneticisi Philipp Schindler, duraklatma reklamlarının güçlü Marka Yükseltme sonuçları sağladığını ve reklamverenlerden premium fiyatlar aldığını belirtti.

Peki, bu kampanyalarınız için ne anlama geliyor? Bu, dikkat çeken ve oynatma ekranının önemli bir bölümünü kaplayan başka bir yerleşim seçeneği sunuyor. Bu, onları görmezden gelmeyi zorlaştırabilir ve videonun ne kadar süre duraklatıldığına bağlı olarak genişletilmiş maruz kalma süresi sağlayabilir. Özellikle daha uzun klipler için duraklatma reklamlarına teklif vermek, filmler veya benzeri içerikler izleyen kişiler için özel fırsatları tanıtmanın iyi bir yolu olabilir.

Gerçekten de, YouTube reklamlarının mantıklı bir genişlemesi gibi görünüyor ve uygulamada erişimi en üst düzeye çıkarmanın iyi bir yolu. Google, duraklatma reklamlarının artık tüm Google video reklamverenlerine açık olduğunu belirtti.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/youtube-expands-access-to-pause-screen-ads/727600/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN