Yeni WordPress Eklentisi Başarıya Ulaşmayı Kolaylaştırıyor

Yoast’ın kurucuları, kullanıcıların görevleri planlamasına, ertelemeyi yenmesine ve dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırmasına yardımcı olan bir eklenti başlattı. Bu eklenti, web sitesi sağlığını koruma, gönderi yayınlama ve içerik güncelleme gibi kritik görevleri yönetmeyi kolaylaştırıyor.

Neden Bu Eklenti Kullanıcıların Başarılı Olmasına Yardımcı Olur?
Bazı web sitelerinin potansiyellerine ulaşamamasının bir nedeni, momentum ve tutarlı çıktıdır. Planı sıkı bir şekilde takip eden yaratıcılar genellikle arama motorlarında daha fazla başarı elde eder. Başarıya ulaşmak eğlencelidir, ancak oraya varmak her zaman eğlenceli değildir. Anında ödüller, başarı için güçlü bir motivatördür. Bu yeni eklenti, başarıyı anında tatmin edici hale getirir, bu yüzden ciddi şekilde düşünülmelidir.

Netlik, Odak ve Başarılar
Evde tek başına çalışan veya uzaktan çalışan kişiler için birçok dikkat dağıtıcı unsur olduğu için çalışmak zor olabilir. İnsanlar genellikle görev odaklıdır, ancak yapılacaklar listesini takip etmek için zihinsel olarak programlanmamışlardır. Biri size ne yapmanız gerektiğini söylediğinde işler daha kolaydır, ancak büyük şeyler başarmak için kendimize ne yapmamız gerektiğini söylemek zorundayız. Progress Planner eklentisinin parlak yanı, kullanıcıların WordPress sitesi bağlamında, çalıştıkları ortamda başarıya giden bir yol haritası oluşturmalarına olanak tanımasıdır.

Progress Planner’ın dahiyane özelliklerinden biri, görev tamamlamayı rozetlerle oyunlaştırmasıdır. Bu rozetler, kullanıcıların ne kadar başardıklarını hatırlatarak onları görevleri tamamlamaya teşvik eder. Bu, kelimenin tam anlamıyla bir görevin tamamlanması üzerine beyne geri bildirim sağlayarak zihinsel bir sırt sıvazlamasıdır.

Progress Planner Beta
Eklenti şu anda Beta aşamasında, bu da tam işlevselliğe sahip olduğu ancak kullanıcı geri bildirimlerini topladığı anlamına gelir. Yine de, Progress Planner şu anda kullanıma hazır ve resmi lansman tarihi 3 Ekim 2024 olarak belirlenmiştir. Eklenti tamamen ücretsizdir ve gelecekte daha fazla özellik ekleyecek bir pro versiyonu planlanmaktadır.

Progress Planner, Yoast’ın kurucuları tarafından geliştirilen ve şu anda resmi WordPress Eklenti Deposu’ndan ve WordPress yönetici panelindeki eklenti panosundan indirilebilen bir eklentidir.

Özellikle pazarlama ile ilgili işlerde çalışanlar için bu eklenti, görev yönetimini kolaylaştırarak ve motivasyonu artırarak işlerini daha verimli hale getirebilir. Bu eklenti, web sitesi yönetimini basitleştirir, görevlerinizi takip eder ve sizi motive eder.

Kaynak: https://www.searchenginejournal.com/new-wordpress-plugin-simplifies-achieving-success/526801/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN