Uygulamada Okula Dönüş Etkileşimi Hakkında X Paylaşımları İstatistikleri

Bu makale, X uygulamasında okul ve eğitimle ilgili trendlerle nasıl etkileşimde bulunulduğuna dair yeni içgörüler paylaşıyor ve pazarlamacıların uygulamadaki okula dönüş tartışmalarından nasıl yararlanabileceklerine dair bilgiler sunuyor.

Öncelikle, X’in verilerine göre, geçen yıl uygulamadaki okula dönüş konuşmaları %3 oranında arttı. Ocak-Aralık 2023 arasında, ABD’de 1.9 milyon gönderi yapıldı. Bu, günlük 500 milyon gönderi yapılan bir platform için oldukça düşük bir rakam. TikTok’un beş günlük okula dönüş alışveriş kampanyasında 6.3 milyon sipariş alındığı göz önüne alındığında, X’in yıllık 1.9 milyon gönderisi pazarlamacılar için pek cazip görünmüyor.

X ayrıca, diğer platformlara kıyasla 1.5 kat daha fazla öğrenciye sahip olduğunu iddia ediyor. Ancak bu veri, 25 bin Amerikalı sosyal medya kullanıcısının katıldığı bir anketten elde edilmiş ve doğruluğu tartışmalı. Genç kullanıcıların çoğunlukta olduğu ve 24-34 yaş arası kullanıcıların %60’ının okula dönüş içerikleriyle ilgilendiği belirtiliyor. Ancak X’in popülaritesinin artmadığı ve son iki yılda günlük aktif kullanıcı sayısında bir artış olmadığı da vurgulanıyor.

Pazarlamacılar için bu makale, X’in okula dönüş pazarlaması için geniş bir kitleye ulaşma potansiyeli sunduğunu ancak bu potansiyelin verilerle tam olarak desteklenmediğini gösteriyor. Belirli markalar ve işletmeler için niş bir çekicilik sunabilir, ancak genel olarak X’in bu alanda en iyi platform olmadığı ifade ediliyor.

Özetle, X’in okula dönüş verileri pazarlamacılar için bazı fırsatlar sunabilir, ancak bu fırsatların ölçeği ve doğruluğu konusunda dikkatli olunması gerekiyor.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/x-shares-stats-on-back-to-school-engagement-in-the-app/726108/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN