Uygulama için Potansiyel Reklam Formatlarını Araştırıyor.

Meta, Threads uygulamasında reklamları başlatmak için bir milyar kullanıcıya ulaşmayı bekleyeceğini söylemişti, ancak henüz resmi bir duyuru yapılmadı. Yine de Meta, Threads’te reklamları hazırlamak için çalışmalar yapıyor. Uygulama araştırmacısı Alessandro Paluzzi tarafından paylaşılan bir örnekte, Threads’teki sponsorlu gönderilerin nasıl görüneceği gösteriliyor. Bu gönderilerde kullanıcı adının yanında “Sponsorlu” etiketi bulunacak ve ilgili kullanıcılara gösterilecek.

Meta, Threads ekibinin reklamları destekleyecek arka uç süreçleri araştırdığını, ancak şu anda Threads’te reklamları canlı olarak test etmediğini belirtti. Ayrıca, Threads’in para kazanma süreci için belirli bir zaman çizelgesi olmadığını da ekledi. Ancak, Threads’in sonunda reklam alacağı kesin. Diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi, kullanıcılar bu sponsorlu gönderileri görüp geçecekler ve Threads’in kullanımında büyük bir değişiklik olmayacak.

Threads’in 200 milyon kullanıcıya ulaşması ve bu sayının artması, Meta’nın reklamları daha erken başlatma ihtimalini artırıyor. Belki de Meta, tatil sezonu öncesinde ek gelir elde etmek için Threads reklamlarını öne çıkarabilir. Ancak, bu sadece erken bir test olabilir ve Meta, Threads’in 500 milyon kullanıcıya ulaşmasını bekleyebilir. Bu büyüme hızıyla, bu birkaç yıl sürebilir.

Sonuç olarak, Meta Threads’te reklamları araştırıyor ve bu reklamların nasıl görüneceği hakkında fikirler var. Ancak, bu reklamların ne zaman kullanıma sunulacağı henüz belli değil.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/threads-is-exploring-potential-ad-formats-for-the-app/725044/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN