TikTok, Toronto Uluslararası Film Festivali için Aktivasyonlarını Duyurdu

TikTok, 2024 Toronto Uluslararası Film Festivali’nin Resmi Platform Ortağı olduğunu duyurdu. Bu ortaklık kapsamında, kullanıcıların etkinliği kutlamalarına yardımcı olacak çeşitli temalı etkinlikler ve promosyonlar uygulamaya dahil edilecek.

TikTok’un açıklamasına göre:
“Film meraklıları ve sinema tutkunları, TikTok’taki etkileşimli deneyimimize erişerek TIFF heyecanına katılabilirler. Uygulamada #TIFF24 Arama Merkezi’ni arayarak en son hayran içeriklerini, kırmızı halı şıklığını ve yıldızlarla dolu gösterimlerin iç yüzünü keşfedebilirsiniz.” TikTok ayrıca etkinliğe bir dizi içerik oluşturucuyu getirecek ve bu kişiler, prömiyer gösterimlerine ev sahipliği yapacak ve TIFF Programcıları ile birlikte gösterim sonrası soru-cevap oturumlarını yönetecekler. TikTok, etkinlikte “hayran kitlesinin gücü” üzerine odaklanan bir panel de düzenleyecek ve TikTok içerik oluşturucularıyla iş birliği yapmanın film yayınlarının popülaritesini nasıl artırabileceğini tartışacak.
Bu, TikTok’un markasını etkinlikten kaynaklanan trend tartışmalarla bağdaştırması için iyi bir yol. Araştırmalar, TikTok kullanıcılarının %47’sinin uygulama aracılığıyla yeni bir film keşfettiğini gösterdiğinden, film ve ünlü içeriklerine büyük bir ilgi olduğu açık.
Bu aynı zamanda, en son film prömiyerleri ve ünlü haberlerine dayalı genişleyen sohbetlerle TIFF tartışmasına bağlanarak marka bağları ve iş birlikleri için genişletilmiş fırsatlar sağlayacaktır.
Özellikle Kanada’daki markalar için, bu, zamanın ruhuna uyum sağlamak için iyi bir yol olabilir.
TikTok’un Toronto Uluslararası Film Festivali merkezini uygulamada #TIFF24 aratarak inceleyebilirsiniz.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/tiktok-announces-activations-for-the-toronto-international-film-festival/726386/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN