TikTok 2024 Tatil Pazarlama Rehberini Yayınladı

Bu makale, TikTok’un 2024 tatil alışveriş rehberinin en son versiyonunu yayınladığını duyuruyor. Rehber, tatil dönemi pazarlama kampanyalarınızı planlamanıza yardımcı olacak birçok istatistik ve içgörü içeriyor. “Holidays For You” adlı 16 sayfalık rehber, her sayfada sıkıştırılmış veri noktalarıyla bir infografik gibi formatlanmış.

Rehberin ilk bölümü, tatil dönemine ilişkin anahtar hashtag’ler ve içerik trendlerine, TikTok kullanıcılarının alışveriş ve etkinliklerle nasıl etkileşimde bulunduğuna odaklanıyor. Ayrıca, kullanıcı satın alma faaliyetleri ve belirli alışveriş kategorilerindeki etkileşim hakkında notlar da içeriyor.

TikTok, markaların farklı davranış ve ilgi türlerine nasıl hitap edebileceğine dair etkileşim trendleri hakkında da notlar eklemiş. Ayrıca, kampanya planlamanıza yardımcı olacak belirli kampanya ipuçları ve zaman çizelgeleri de mevcut.

İçerik planlaması üzerine notlar da bulunuyor:

Bu rehber, çok sayıda bilgi içeriyor ve tatil dönemi pazarlamanızda TikTok’u kullanmayı planlıyorsanız, kesinlikle göz atmaya değer. “TikTok’s Holidays For You” oyun kitabını buradan indirebilirsiniz.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/tiktok-publishes-2024-holiday-marketing-guide/725036/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN