Substack, yazarlarını yayıncıya dönüştürmeye çalışıyor.

Substack, içerik oluşturucuların izleyicileriyle bağlantı kurmaları için canlı video akışına izin veriyor. Substack, köklerinden bir haber bülteni platformu olarak genişlemeye devam ediyor; Twitter benzeri Notlar gönderileri eklemek, video podcast’leri yayınlama yeteneği ve hatta insanlara abone olmadan diğer kullanıcıları takip etme imkanı sunmak gibi. Geçen aydan itibaren, içerik paylaşmak için bir yayın kurmanıza bile gerek yok. Canlı video ile içerik oluşturucular, Twitch gibi başka bir platforma güvenmek zorunda kalmadan hayranlarıyla gerçek zamanlı olarak etkileşimde bulunabilecekler. Canlı yayına geçtiğinizde, aboneleriniz hemen bilgilendirilecek ve akışlarınızı herkese, tüm abonelere veya yalnızca ücretli abonelere sunabilirsiniz. İçerik oluşturucular ayrıca bir işbirliği için başka bir içerik oluşturucuyu canlı yayına getirebilirler. Canlı videolar tamamlandığında, kayıt gelecekte bir gönderide kullanmak isterlerse içerik oluşturucunun gönderi taslaklarına kaydedilecektir. Canlı yayın özelliği Substack uygulamasında kullanıma sunuluyor. Özellik şu anda mobil uygulamasında “çok satanlar” (çok sayıda abonesi olan içerik oluşturucular) için mevcut ve şirket, önümüzdeki aylarda tüm Substack kullanıcılarına getirmeyi planlıyor. Henüz bu özelliğe sahip değilseniz, Substack’ten erken erişim talep edebilirsiniz.

Pazarlama ile ilgili işler yapanlar için bu makale önemlidir çünkü Substack’in yeni canlı video akışı özelliği, içerik oluşturucuların izleyicileriyle daha doğrudan ve etkileşimli bir şekilde bağlantı kurmalarını sağlar. Bu, markaların ve pazarlamacıların hedef kitleleriyle daha güçlü bir bağ kurmalarına ve içeriklerini daha etkili bir şekilde tanıtmalarına yardımcı olabilir. Ayrıca, canlı yayınlar aracılığıyla anında geri bildirim alabilir ve izleyici katılımını artırabilirler. Bu yeni özellik, pazarlama stratejilerini geliştirmek ve daha geniş bir kitleye ulaşmak için kullanılabilir.

Kaynak: https://www.theverge.com/2024/9/18/24248308/substack-live-video

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN