Snapchat, Eğitimciler için Yeni Güvenlik Kaynakları Ekliyor

Snapchat, okulların açılmasıyla birlikte, öğretmenlerin platformu anlamalarına ve doğrudan endişeleri artırmalarına yardımcı olacak yeni kaynaklar duyurdu. Bu kaynaklar, genç kullanıcıların uygulamada güvende olmalarını sağlamayı amaçlıyor. Snapchat, gençler arasında en popüler mesajlaşma platformlarından biri olmaya devam ediyor ve kaybolan mesajları, güncellemelerinin sonsuza kadar aleyhlerine kullanılmayacağı konusunda güvence veriyor. Ancak, bu özellikler aynı zamanda daha riskli paylaşımlara da olanak tanıyor.

Snapchat, öğretmenler için yeni bir çevrimiçi rehber başlattı. Bu rehber, Snap’in ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve mevcut güvenlik önlemlerini içeren çeşitli genel bakışlar sunuyor. Snap’in açıklamasına göre, “Öğretmenler için Snapchat Rehberi, platformun nasıl çalıştığına dair bir genel bakış, Snapchat’in okul topluluklarında olumlu bir şekilde nasıl kullanılabileceği ve güvenlik araçlarımız ve Topluluk Kurallarımız hakkında bilgi içeriyor. Ayrıca, okullar için Snap’in özelliklerini ve gençler için güvenlik önlemlerini vurgulayan yeni videolar ve öğretmenlerin ebeveynler, danışmanlar ve diğerleriyle paylaşabileceği indirilebilir kaynaklar içeriyor.”

Snapchat ayrıca Safe and Sound Schools ile işbirliği yaparak öğretmenler için yeni bir pratik araç seti geliştirdi. Bu araç seti, öğretmenlere öğrencilerinin çevrimiçi güvenliğini ve refahını desteklemek için gereken bilgileri sağlamak amacıyla oluşturuldu. 29 sayfalık rehber, Snapchat’in güvenlik ve raporlama önlemleri hakkında notlar ve öğretmenlerin endişelere nasıl yanıt verebileceğine dair yasalar ve düzenlemeler içeriyor.

Son olarak, Snapchat, öğretmenlerin endişelerini doğrudan Snap ile paylaşabilecekleri yeni bir geri bildirim formu ekliyor. Bu, yanlış kullanım veya sorunlar hakkında farkındalık yaratmanın başka bir yolunu ekleyecek. Bu yeni araçlar, öğretmenlerin çevrimiçi zararlarla daha iyi başa çıkmalarına yardımcı olacak.

Pazarlama ile ilgili işler yapan kişiler için bu makale önemlidir çünkü Snapchat’in genç kullanıcılar arasında popülerliği, platformun güvenlik önlemlerini anlamayı ve bu bilgileri pazarlama stratejilerine entegre etmeyi gerektirir. Güvenli bir platform imajı, markaların genç kitlelerle daha güvenilir bir ilişki kurmasına yardımcı olabilir.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/snapchat-adds-new-safety-resources-for-educators/725560/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN