Meta, Tatil Sezonu İçin Güncellenmiş Reklam Seçeneklerini Sunuyor

Meta, yıl sonu için bazı yeni reklam güncellemeleri duyurdu. Bu güncellemeler arasında daha kolay uygulanabilir indirim kodları, güncellenmiş hatırlatma reklamları, mağaza içi alışveriş promosyonları ve daha fazlası bulunuyor.

İlk olarak, Meta, indirim kodu promosyon seçeneklerini güncelliyor. Artık reklamverenler, indirim kodlarını bir kaplama reklamında vurgulayabilecek ve kullanıcılar bu kodları daha kolay kullanabilecek. Meta, ilk satın alma teklifleri ve kişiselleştirilmiş indirimler üzerinde de testler yapıyor.

Meta ayrıca Hatırlatma Reklamlarını da güncelliyor. Bu reklamlar, tekliflerinizi akılda tutmak için ek uyarılar içerecek ve daha fazla etkileşim sağlayacak. Meta, hatırlatma bildirimlerinin sıklığını artırarak farkındalığı en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

Meta’nın site bağlantıları seçeneği de güncelleniyor. Bu seçenek, markaların tek bir resim veya video reklamına birden fazla açılış sayfası eklemesine olanak tanıyor. Bu sayede kullanıcılar, reklamdan tek bir tıklama ile çeşitli kategorilere doğrudan gidebilecekler.

Ayrıca, mağaza içi satın alma etkinliğini artırmak için yeni bir promosyon türü de tanıtılıyor. Bu promosyon türü, geçmiş etkileşim ve konuma dayalı olarak mağazada alışveriş yapma olasılığı yüksek kişilere reklam gösterilmesini sağlayacak.

Son olarak, Meta, tatil seçeneklerini değerlendiren potansiyel turistleri hedeflemenin yeni bir yolunu ekliyor. Örneğin, bir kişi tatil için bir gezi planlıyorsa ve sosyal içeriklerle etkileşime giriyorsa, o şehirdeki işletmelerden sezonluk satışları yakalamak için reklamlar alabilir.

Bu güncellemeler, tatil sezonu için daha fazla hatırlatma sunma ve alışveriş etkinliğini daha iyi yönlendirme kapasitesi sunarak birçok marka için değerli bir seçenek olabilir.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/meta-rolls-out-updated-ad-options-for-the-holidays/727145/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN