Kullanıcılar Artık Gönderi Başına 20’ye Kadar Fotoğraf ve/veya Video Ekleyebilir

Bu metin, Threads kullanıcılarının artık bir gönderide 20’ye kadar fotoğraf veya video ekleyebileceğini duyuruyor. Bu güncelleme, Instagram’ın geçen ay yaptığı genişletilmiş karusel gönderi güncellemesini takip ediyor. Threads’teki karuseller, Instagram’daki gibi belirli bir formatta olmasa da, bir güncellemeye birden fazla görsel ekleme imkanı sunuyor. Bu özellik, Threads’te gönderi seçeneklerinizi genişletecek ve Instagram’dan çapraz gönderi yapmayı kolaylaştıracak. Bu güncelleme, Threads’in sunucularından daha fazla içerik akışı sağlamak için IG çapraz gönderilerini teşvik etmeyi amaçlıyor. Bu nedenle, her iki uygulamada benzer formatları kolaylaştırmak, daha fazla insanın Threads uygulamasında daha fazla veri paylaşmasını teşvik edebilir. Bu güncelleme, Threads stratejinize yeni düşünceler ve etkileşim için yeni fırsatlar sunuyor. Güncelleme, uygulamanın en son sürümünde mevcut.

Özet: Threads kullanıcıları artık bir gönderide 20’ye kadar fotoğraf veya video ekleyebilir. Bu güncelleme, Instagram’dan çapraz gönderi yapmayı kolaylaştırarak Threads’te daha fazla içerik akışı sağlamayı amaçlıyor. Bu, pazarlama profesyonelleri için yeni etkileşim fırsatları ve stratejiler sunuyor.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/threads-users-can-now-add-up-to-20-photos-andor-videos-per-post/727452/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN