Instagram, Özel Kolaj Oluşturma Özelliği Üzerinde Çalışıyor

Instagram, kullanıcıların cihazlarındaki Kamera Rulosu’ndaki görüntüleri kullanarak kolajlar oluşturabilecekleri yeni bir otomatik “Kolajlar” özelliğini test ediyor. Dijital pazarlama uzmanı Lia Haberman’ın paylaştığı örnekte, bazı Instagram kullanıcıları, uygulamada bu yeni bildirimle karşılaşıyor ve bu bildirim, kullanıcıları görüntülerden özel bir kolaj oluşturmaya yönlendiriyor. Bu kolajlar daha sonra Instagram sohbetlerinde paylaşılabiliyor.

Şu anda, bu işlevsellik tam olarak çalışmıyor, bu yüzden kolajların nasıl görüneceği hakkında kesin bir bilgi yok. Ancak, bu özellik Meta’nın yapay zeka entegrasyonunu kullanarak fotoğraflarınızı bir kolaj oluşturmak için kullanabilir. Bu, her fotoğrafın sanatsal bir şekilde tek bir çerçeveye yerleştirilmesi anlamına geliyor.

Haberman’ın belirttiği gibi, kolajlar Pinterest’te özellikle genç kullanıcılar arasında oldukça popüler. Pinterest, kolaj oluşturmayı kolaylaştırmak için ayrı bir uygulama bile geliştirdi ve bu yaratımların popülaritesine dayanarak kolajları reklam araçlarına entegre etti.

Ancak, Pinterest’in kolajları ürünlere dayalı ve bu nedenle geniş bir ilgi yelpazesini ve yaratıcı unsurları daha iyi yansıtıyor. Kamera rulonuzdaki fotoğrafları kullanmak bu kadar etkili olmayabilir, ancak kolaj görüntülerine olan genel ilgi göz önüne alındığında, bu özellik Instagram için de başarılı olabilir ve sohbetlerde birden fazla görüntüyü paylaşmanın daha kolay bir yolu olabilir.

Bu özellik hakkında daha fazla bilgi almak için Instagram’a başvurduk ve geri dönüş aldığımızda bu gönderiyi güncelleyeceğiz.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/instagrams-working-on-a-custom-collage-creation-feature/725446/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN