Instagram, bir gönderi yüklerken bir kanalı etiketleme seçeneği ekledi.

Instagram, gönderi yükleme sürecinde Kanalları etiketleme seçeneği ekleyerek uygulamada Kanallarla etkileşim kurmanın yeni bir yolunu sundu.

Jaskaran Singh tarafından paylaşılan bu örnekte görebileceğiniz gibi, Instagram, yükleme akışına “Kanalı Etiketle” seçeneğini ekledi ve bu da Kanal akışlarına içerik vurgulamanın başka bir yolunu sağlıyor.
Instagram, geçen yıl Şubat ayında Kanalları ilk kez başlattı ve bu, hayranların IG DM’leri aracılığıyla en son güncellemeleriyle iletişimde kalabilmeleri için yaratıcılar için birden-çoğa yayın seçeneği sundu. Mesajlaşma uygulamada ana paylaşım seçeneği haline geldiğinden, Kanallar, ortaya çıkan kullanıcı davranışlarıyla daha iyi uyum sağlıyor ve popüler kullanıcıların etkileşimi en üst düzeye çıkarmaları için daha fazla seçenek sunuyor. Yükleme akışınızda bir kanalı etiketleme yeteneği, Kanal sahiplerinin en son güncellemelerini doğrudan kanal akışına paylaşmalarını sağlayarak bunu biraz daha kolay hale getirecek, en son gönderilerine manuel olarak bir bağlantı yeniden göndermek yerine.
Bu nedenle, büyük bir değişiklik olmasa da, yayın sohbetlerinde etkileşimi sürdürmenin daha kolay bir yolu ve en son güncellemelerinizi doğrudan akışa beslemek.
Ve dikkate almaya değer olabilir. Instagram, Kanalların birçok kullanıcı tarafından beğenildiğini ve Kanalların benimsenmesi ve kullanımında istikrarlı bir büyüme gördüğünü söylüyor.
Bu, zaten oluşturduğunuz içeriğin kullanımını en üst düzeye çıkararak kendi yayın akışınızı oluşturmanın basit bir yolu olabilir.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/instagram-adds-option-to-tag-a-channel-when-uploading-a-post/724924/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN