Google, Perakendecilerin Alışveriş Trendlerinden Yararlanmasına Yardımcı Olacak Yeni Araçlar Ekliyor

Google, perakendecilerin alışveriş trendlerinden yararlanmasına yardımcı olacak yeni araçlar ekliyor

Google, tatil sezonu için pazarlama hazırlıklarına başladı ve Google Merchant Center kullanan işletmeler için Google Alışveriş listelerine bağlanmalarını sağlayacak bir dizi yeni güncelleme sunuyor. İlk olarak, Google, uygulamada anahtar alışveriş arama ve satın alma trendlerini vurgulayacak yeni ürün trend içgörülerini ekliyor. Bu trend notları, kampanya planlamanızı destekleyebilir.

Google, Merchant Center’a daha fazla yapay zeka unsuru getiriyor ve bu da son ürün performansının özetlerini içeriyor. Bu yeni özetler, belirli bir zamanda en çok ilgi gören ürünler hakkında bilgi verirken, pazarlama çabalarınızı önceliklendirmenize yardımcı olabilecek anahtar trendleri de gösterecek.

Merchant Center raporlamasına konuşma sorguları ekleniyor. Basit bir veri analizi açıklamasıyla, özel bir veri seti oluşturulacak ve bu araç, kullanıcı isteğini özel bir rapora dönüştürmek için üretken yapay zeka kullanıyor. Bu, manuel rapor oluşturma sürecini atlamanızı sağlayacak.

Google ayrıca, ürün mevcudiyeti notlarını iyileştiriyor ve yeni bir otomatik başlangıç süreci ile mağaza içi mevcudiyeti web sitenizden senkronize ederek Merchant Center hesabınıza entegre ediyor. Son olarak, Google, Performance Max ve Arama kampanyalarında yeni müşteri edinme hedefleri uyguluyor, böylece Google kampanyalarınız için hedeflerinizi daha iyi belirleyebilirsiniz.

Bu güncellemeler, Google Alışveriş listelerinizden daha fazla performans elde etmenize yardımcı olacak. Google hala ürün keşfi için önemli bir kaynak olduğundan, mevcut bilgileri kullanarak pazarlama performansınızı optimize etmek faydalı olacaktır.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/google-adds-new-tools-to-help-retailers-tap-into-shopping-trends/725444/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN