Google, En İyi Uygulamaların Minimum Etkiye Sahip Olabileceğini Söylüyor

Bu makale, SEO’nun (Arama Motoru Optimizasyonu) neden her zaman beklenen sonuçları vermediğini ve SEO’nun karmaşıklığını ele alıyor. Google’dan John Mueller, SEO’nun etkili olup olmadığını anlamanın zorluklarını ve SEO’nun neden bazen işe yaramadığını açıklıyor. SEO’nun ne olduğu konusunda tek bir tanımın olmadığını ve iyi SEO’nun ne olduğunun kişiden kişiye değiştiğini belirtiyor.

Mueller, bir yıl boyunca SEO çalışmaları yapmış bir web sitesinin neden hala trafik almadığını soran bir soruya yanıt veriyor. SEO’nun etkili olup olmadığını anlamak için belirli ayrıntılara ihtiyaç olduğunu ve genel bir yanıt vermenin zor olduğunu söylüyor. SEO’nun işe yaramamasının birçok nedeni olabileceğini, içeriğin eksik, fazla kapsamlı, odaklanmamış veya kullanıcı odaklı olmadığını belirtiyor. Ayrıca, SEO’nun en iyi uygulamalarının her zaman anında sonuç vermeyebileceğini vurguluyor.

Mueller, SEO’nun etkili unsurlarının konulara göre değiştiğini ve deneyimin önemli olduğunu belirtiyor. SEO’nun karmaşıklığını anlamak için deneyim kazanmanın ve başkalarından geri bildirim almanın önemli olduğunu söylüyor.

Bu makale, pazarlama ile ilgilenen kişiler için önemlidir çünkü SEO’nun karmaşıklığını ve neden her zaman beklenen sonuçları vermediğini anlamalarına yardımcı olabilir. Bu bilgi, SEO stratejilerini geliştirirken daha bilinçli kararlar almalarını sağlayabilir. Ayrıca, deneyim kazanmanın ve başkalarından geri bildirim almanın önemini vurgulayan bu makale, pazarlama profesyonellerinin SEO becerilerini geliştirmelerine yardımcı olabilir.

Kaynak: https://www.searchenginejournal.com/google-says-best-practices-can-have-minimal-effect/525537/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN