Google Ads, Insights’a ‘Beklenmeyen Sonuçlar’ ekliyor

Bu makale, Google Ads’in Insights sayfasına eklediği yeni bir özellik olan “Beklenmeyen Sonuçlar” kartını tanıtmaktadır. Bu kart, kampanyalarınızda potansiyel sorunlar hakkında sizi uyarmak için tasarlanmıştır; örneğin, reklamlarınızın ilgisiz kitlelere gösterilmesi veya istenmeyen konumlarda görünmesi gibi.

Neden önemli? Beklenmeyen Sonuçlar kartı, kampanyalarınızın hedef kitlenizle veya coğrafi hedeflerinizle uyumlu olmadığını gösteren kritik içgörüler sağlar. Bu içgörüler, performansınızı olumsuz etkileyebilecek bu sorunları belirlemenize ve düzeltmenize yardımcı olur.

Detaylar. Kart, reklamlarınızın hedef kitlenizle veya coğrafi hedeflerinizle uyumlu olmadığını gösteren veri ve trendleri ortaya çıkaracaktır.

İlk kez görüldü. Bu güncelleme ilk olarak Francesco Cifardi tarafından LinkedIn’de duyurulmuştur.

Sonuç: Google’ın Beklenmeyen Sonuçlar içgörüsü, kampanyalarınızı ince ayar yapmanıza ve reklamlarınızın doğru kitlelere ve doğru konumlara ulaşmasını sağlamanıza yardımcı olabilecek değerli bir araç olabilir. Bu da daha iyi sonuçlar ve yatırım getirisi (ROI) sağlayabilir.

Kaynak: https://searchengineland.com/google-ads-unintended-consequences-card-446292

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN