Gelir Artışını Bu Bütünsel Pazarlama Stratejileriyle Açın

Bu makale, B2B pazarlama stratejileri ile yeni gelir artışını nasıl sağlayabileceğinizi anlatan bir web seminerini tanıtmaktadır. 27 Ağustos 2024’te gerçekleşecek olan bu etkinlik, müşteri çekme, onları elde tutma ve satış ekibinizle iş birliğini geliştirme konularında yeni yollar sunmayı amaçlamaktadır.

Web seminerine katılarak, başarılı şirketlerin şu anda neler yaptığını öğrenebilirsiniz. Etkinlikte, hedef kitlenize hitap eden içerik oluşturma, satış ve pazarlama ekiplerinin uyumlu çalışmasını sağlama ve pazarlama çabalarınızın başarısını ölçme konularında bilgi sahibi olacaksınız.

Uzman paneli, CallRail’den Ryann Hogan, Search Engine Journal’dan Heather Campbell ve Jessica Cromwell’den oluşmaktadır. Bu uzmanlar, hemen uygulayabileceğiniz stratejiler sunacaklar.

Bu web semineri, B2B pazarlama yöneticileri, talep yaratma uzmanları, satış liderleri ve içerik stratejistleri için idealdir. SaaS üzerine odaklanmış olsa da, tartışılan stratejiler tüm B2B sektörlerine uygulanabilir.

Etkinlik sırasında canlı soru-cevap bölümü de olacak, böylece uzmanlara doğrudan sorularınızı yöneltebilirsiniz. Eğer o gün meşgulseniz, yine de kaydolabilirsiniz; etkinliğin videosu size e-posta ile gönderilecektir.

Bu makale, B2B pazarlama alanında çalışan profesyoneller için önemlidir çünkü güncel stratejiler ve iş birliği yöntemleri hakkında değerli bilgiler sunmaktadır. Bu bilgileri kullanarak pazarlama ve satış performansınızı artırabilir, müşteri ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kaynak: https://www.searchenginejournal.com/unlock-revenue-growth-holistic-announcement/525041/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN