En Son Uygulama İndirme Sıralamalarında Threads Yükselmeye Devam Ediyor

Bu makale, Threads uygulamasının son indirme sıralamalarında yükselmeye devam ettiğini ve pazarlama ile ilgili işler yapan kişiler için neden önemli olduğunu anlatıyor. Threads, Temmuz ayı sonunda 200 milyon aylık aktif kullanıcıya ulaştıktan sonra, toplam indirme sayıları bazında ivme kazanmaya devam ediyor. AppFigures tarafından yayınlanan bir grafiğe göre, Threads Ağustos ayında toplamda 28 milyon indirme ile genel sıralamada 6. sıraya ve iOS indirme listelerinde 2. sıraya yükseldi.

Threads, Ocak ayında 8. sıradan Temmuz ayında 7. sıraya ve şimdi toplam indirme sıralamasında 6. sıraya yükselerek istikrarlı bir şekilde indirme sıralamalarında yükseliyor. Bu, Meta’nın Twitter yerine geçen uygulamasının mikro-blog alanında daha fazla izleyici kitlesi kazandığını ve yavaş yavaş daha fazla pazar payı aldığını gösteriyor. Threads’in ana rakibi olan X (eski adıyla Twitter), bu üst sıralamalarda bile yer almıyor. X, şu anda ABD’de iOS için toplam indirme listesinde 43. sırada ve Android’de 56. sırada yer alıyor.

Instagram, Facebook ve TikTok hala lider konumda olsa da, Threads’in yükselişi dikkat çekici. X, 500 milyon aylık aktif kullanıcı ve 250 milyon günlük kullanıcı ile hala Threads’in çok ilerisinde. Ancak, X’in Avrupa’da milyonlarca kullanıcı kaybettiği ve Brezilya’da yasaklandığı göz önüne alındığında, Threads’in zamanla daha büyük bir rakip haline gelebileceği görülüyor.

Pazarlama ile ilgili işler yapan kişiler için bu makale, Threads’in yükselişini ve potansiyelini anlamak açısından önemlidir. Threads’in artan popülaritesi, pazarlamacıların bu platformu daha fazla dikkate almasını gerektirebilir. Threads’in kullanıcı tabanının büyümesi, pazarlama stratejilerini bu yeni platforma uyarlamak ve burada daha fazla etkileşim sağlamak için fırsatlar sunabilir.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/threads-continues-to-rise-in-latest-app-download-rankings/727150/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN