Elbiseleri sanal olarak deneyin AI alışveriş aracımızla

Bu makale, çevrimiçi alışveriş yapanlar için sanal deneme aracının önemini ve nasıl kullanılabileceğini anlatıyor. Sanal deneme aracı, kadın ve erkek üst giyiminde kullanılmak üzere geçen yıl tanıtıldı ve bu araç, giysilerin gölgeler, kırışıklıklar ve dökümler gibi tüm detaylarını görmenizi sağlıyor. Bu araç, hem alışveriş yapanlar hem de markalar için büyük faydalar sağlıyor. Alışveriş yapanlar, bu görüntülerle daha fazla zaman geçiriyor ve etkileşimde bulunuyor. Sanal deneme görüntüleri, diğer alışveriş görüntülerine kıyasla %60 daha fazla yüksek kaliteli görüntüleme alıyor ve ortalama olarak, insanlar her ürün için dört model kullanarak kıyafetleri deniyor. Ayrıca, alışveriş yapanlar sanal deneme görüntülerini gördükten sonra bir markanın sitesini ziyaret etme olasılıkları daha yüksek.

Sonbahar sezonu öncesinde, sanal deneme aracını en çok aranan giyim kategorilerinden biri olan elbiselere genişletiyoruz. Artık Google’ın Alışveriş Grafiği’ndeki yüzlerce markadan (SIMKHAI, Boden, Staud, Sandro ve Maje gibi) elbiseleri birkaç tıklama ile modeller üzerinde daha iyi görselleştirebilirsiniz. ABD’de iseniz, Arama’da elbiseleri arayın ve “deneme” rozeti içeren herhangi bir stile tıklayın. Oradan, XXS-XXXL beden aralığında çeşitli gerçek modeller üzerinde bu giysinin nasıl göründüğünü görebilirsiniz. Size en uygun modeli seçerek elbisenin nasıl göründüğünü daha iyi anlayabilirsiniz. Aradığınızı bulduğunuzda, satın almak için perakendecinin sitesine tıklayın.

Pazarlama ile ilgili işlerde çalışanlar için bu makale, sanal deneme aracının müşteri etkileşimini ve marka ziyaretlerini artırma potansiyelini vurguluyor. Bu araç, müşterilerin alışveriş deneyimini iyileştirerek dönüşüm oranlarını artırabilir ve iade süreçlerini azaltabilir. Pazarlamacılar, bu teknolojiyi kullanarak müşteri memnuniyetini artırabilir ve marka sadakatini güçlendirebilirler.

Kaynak: https://blog.google/products/shopping/virtual-try-on-dresses/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN