X Resmi Olarak Teksas’ı Yeni Ana Üssü Olarak Listeliyor

Elon Musk’un X projesinin bir sonraki aşaması burada, X şimdi resmi olarak Bastrop, Teksas’ı yeni ana üssü olarak tanıma talebinde bulunuyor.
X’in eski CNN sunucusu Don Lemon ile olan yasal anlaşmazlığında yapılan bir mahkeme başvurusuna göre, X şimdi merkez ofisinin yerini Bastrop olarak değiştirme talebinde bulundu, bu aynı zamanda SpaceX ve The Boring Company’nin de evi.
Forbes tarafından bildirildiği üzere:
“Geçen ay, X, şirket tarafından sunulan belgelerde Bastrop adresini yansıtacak şekilde bir dizi kuruluş belgesini güncelledi. Musk, Lemon davasındaki davanın Teksas’ta devam etmesine izin verilmesini talep ediyor.”
Bu şaşırtıcı değil.
Temmuz ayında, Musk, X’in çocuklar arasında cinsiyet tanımlamasıyla ilgili eyalet yasalarındaki değişikliklerle kişisel anlaşmazlığı nedeniyle uzun süredir San Francisco’da bulunan genel merkezinden ayrılacağını duyurdu.
Musk ayrıca şehirdeki güvenlik endişelerini vurgulamıştı, ayrıca %80 daha az personelle, X’in artık bu kadar geniş bir ofis alanına ihtiyacı yok.
Geçen ay, X personeline San Francisco binasını haftalar içinde boşaltacağını ve personelin San Jose, Palo Alto ve Teksas’taki ofislere yeniden dağıtılacağını bildirdi.
Ve şimdi, Teksas şirketin resmi ana üssü olarak onaylandı, bu da onu Musk’ın diğer projeleriyle daha uyumlu hale getiriyor. Yeni X genel merkezi, Musk’a ait bir alışveriş merkezi kompleksi olan “Hyperloop Plaza”da bulunuyor. X ayrıca bölgede yeni bir güvenlik merkezi için işe alım yapıyor ve X personelinin çoğunluğu sonunda yeni adrese kaydırılacak.
Bu, Twitter olarak bilinen şirket için bir dönemin sonu, San Francisco ile geniş Silikon Vadisi hareketinin bir parçası olarak eş anlamlı hale gelmişti. Ancak şimdi, şirket Musk’ın vizyonuna göre yeniden hizalanıyor ve Elon’un diğer projeleriyle (özellikle xAI) daha yakın bağlantı, kaynakları ve uzmanlığı çeşitli girişimleri arasında daha kolay paylaşmasını sağlayacak.
Dış etki muhtemelen sınırlı olacak. X, içerik denetleme yaklaşımında önemli bir değişiklik yaptı ve bu, uygulamanın genel hissi üzerinde büyük bir etki yarattı. Ancak gelişim açısından, Elon’un çeşitli varlıklarının birbirine daha yakın çalışması, çeşitli grupların farklı projelere odaklanmasıyla kolektif gelişimlerine sadece fayda sağlayacak.
Makul ölçüde ve yönetim kurulu ve dış düzenlemeler tarafından izin verilenler dahilinde. Elon, organizasyonları arasında donanım paylaşımında bulunuyor, bu bazı kaşları kaldırdı, ancak tüm bu sistemlerin daha yakın işbirliği içinde çalışması bu tür işbirliğini daha da artıracak.
Ancak bu, Twitter’ın ne olduğuna kapıyı kapatıyor. Fiziksel yer değişikliği, Twitter hikayesinin tam anlamıyla son noktası, şimdi bu alanda X devralıyor.

Pazarlama ile ilgili işler yapan kişiler için bu makale, Elon Musk’ın X projesinin yeni bir aşamaya geçtiğini ve şirketin ana üssünü Teksas’a taşıdığını vurguluyor. Bu bilgi, pazarlama stratejilerini yeniden değerlendirmek ve Teksas’taki yeni merkezle uyumlu hale getirmek için önemlidir. Ayrıca, Musk’ın diğer projeleriyle daha yakın işbirliği, pazarlama kampanyalarında daha entegre ve yenilikçi yaklaşımlar geliştirmeye olanak tanıyabilir. Bu değişiklikler, pazarlama profesyonellerinin işlerini geliştirmeleri ve yeni fırsatlar yaratmaları için önemli bir bilgi kaynağıdır.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/x-officially-lists-texas-as-its-new-home-base/727591/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN