Reddit, Pazarlamacılara Yardımcı Olmak İçin En İyi Reklamlar Kütüphanesini Başlattı

Reddit, reklam verenlerin Reddit kullanıcılarıyla en iyi şekilde etkileşim kurmalarına yardımcı olmak amacıyla yeni bir “Reddit reklam ilham kütüphanesi” ekledi. Bu kütüphane, platformda en iyi performans gösteren reklamların genel bir görünümünü sunarak, çeşitli dikeylerdeki en iyi reklam kampanyalarını gösteriyor.

Reddit’in Reklam Kütüphanesi, TikTok ve Meta’nın sunduğu benzer araçlara benziyor. Ancak, Meta’nın şeffaflığa odaklanmasının aksine, Reddit, TikTok gibi en iyi reklam örneklerini vurguluyor. Bu araçta, arama sonuçlarınızı anahtar kelime, dikey, reklam bütçesi, format, yerleşim ve/veya hedefe göre filtreleyebilirsiniz. Bu sayede, her sektördeki reklam verenlerin Reddit reklamlarını nasıl kullandıklarına dair daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Gösterilen reklam örneklerinden herhangi birine tıkladığınızda, Reddit’in AI sistemi tarafından belirlenen en iyi üç yaratıcı uygulamayı da görebilirsiniz. Bu, Reddit kullanıcılarıyla yankı uyandıran gerçek kampanyaların örnekleriyle Reddit reklam stratejinizi geliştirmenize yardımcı olabilecek kullanışlı bir araçtır.

Buna ek olarak, Reddit yakın zamanda Reddit Ads Manager içinde “AI Metin Yazarı” aracının beta sürümünü başlattı. Bu araç, platforma özgü en iyi uygulamalara dayalı olarak Reddit’e özgü reklam metinleri oluşturmak için AI kullanır. Reddit’in AI asistan aracı, reklamlarınız için başlıklar oluşturur ve bu başlıkları çeşitli ayarlarla daha da iyileştirebilirsiniz.

Eğer Reddit reklamlarını düşünüyorsanız ve Reddit kullanıcılarına hitap edememekten endişe ediyorsanız, bu yeni araçlar uygulamada neyin işe yaradığını ve bu grubun neyle daha fazla bağlantı kurduğunu daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Kendi versiyonunuzu yazmanıza bile gerek kalmadan, işinizi ve odak noktanızı girerek Reddit’in AI sistemi sizin için reklam varyasyonları oluşturabilir.

Bu kullanışlı araçlar, özellikle çevrimiçi alışveriş yapanlar arasında trafiğin sürekli arttığı Reddit’in potansiyelini değerlendirmeye değer kılabilir.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/reddit-launches-top-ads-library-to-assist-marketers/727577/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN