NBA Twitter haber kaynağı Adrian Wojnarowski emekli oluyor

Adrian Wojnarowski, 2017’den beri ESPN için NBA iç haberlerini rapor ediyor, ancak en çok takaslar, serbest oyuncu imzaları ve diğer anlaşmalar hakkında haber kıran tweet’leriyle tanınıyor. Şimdi Wojnarowski, NBA beat’inden emekli olduğunu söylüyor. Basketbol hayranları için “woj bombaları”, oyuncu hareketleri hakkında anında güncellemeler almak ve sahte hesaplar ve söylentilere kapılmamak için telefonunuzu açık ve Twitter bildirimlerinizi ayarlamak için bir neden haline geldi. 2015 yılında GQ ile yaptığı bir röportajda, Wojnarowski Twitter yıldızlığının 2009 NBA draftı ile başladığını söyledi: Twitter’ın haber kırmada bu kadar güçlü bir silah olabileceğini ilk ne zaman fark ettiniz? Sanırım 2009 Draftıydı. Drafttan bir gün önceydi ve Yahoo’daki editörüm Johnny Ludden ve eşi (o zaman kız arkadaşı) Jennifer Banda ile birlikteydim. Johnny’ye sürekli olarak, draft gecesi tüm bu bilgileri alıyorum. Kimse görmüyor. Siz bunu yayınlayana kadar, gitmiş oluyor. Bu şeyleri nasıl dışarı çıkarırım? Bu seçimler hakkında bilgi alıyorum. Bununla ne yapacağız? Ve Jennifer, Twitter’a gir diyor. Diğerleri de spor anlaşma bilgilerini rapor ediyor – eski koruyucusu rakibi Shams Charania’nın “yaklaşan” bir medya serbest ajanı olduğu bildiriliyor – ancak Woj uzun süredir zirvede. Wojnarowski, Çarşamba günü bir tweet ile ESPN ve haber endüstrisinden emekli olduğunu duyurdu ve ESPN, St. Bonaventure’daki erkek basketbol programının genel müdürü olacağını bildirdi.

Pazarlama ile ilgili işler yapanlar için bu makale, sosyal medyanın ve özellikle Twitter’ın haber kırmada ne kadar güçlü bir araç olabileceğini gösteriyor. Wojnarowski’nin Twitter’daki başarısı, doğru zamanda doğru bilgiyi paylaşmanın ne kadar etkili olabileceğini ve bir markanın veya bireyin nasıl geniş bir takipçi kitlesi kazanabileceğini ortaya koyuyor. Pazarlamacılar, sosyal medyanın gücünü kullanarak kendi markalarını veya ürünlerini tanıtabilir ve hedef kitlelerine hızlı ve etkili bir şekilde ulaşabilirler. Ayrıca, Wojnarowski’nin emekliliği, pazarlama stratejilerini güncellemek ve yeni fırsatlar aramak için bir hatırlatma olabilir.

Kaynak: https://www.theverge.com/2024/9/18/24248090/adrian-wojnarowski-retirement-nba-twitter

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN