TikTok, Latin Miras Ayı için Yeni Etkinlikler Duyurdu

TikTok, Latin Miras Ayı’nı kutlamak için yeni etkinlikler duyurdu. Bu etkinlikler arasında yeni bir içerik oluşturucu vitrini, uygulama içi merkez, içerik oluşturucu destek girişimleri, müzik öne çıkanları ve daha fazlası yer alıyor.

TikTok’a göre:
“Latin topluluğu her zaman yaratıcılık, dayanıklılık ve kültürün gücü olmuştur – miraslarını kutlamak için alanlar yaratırken TikTok’ta küresel trendlere katkıda bulunuyorlar. Visionary #CasaTikTok topluluğumuzdan ilham almaya devam ediyoruz ve Latin kültürünü temsil eden ve kutlayan çeşitli seslerin bir araya geldiği bir alan sağlamaktan onur duyuyoruz.”

İlk olarak, TikTok, çeşitli kategorilerde Latin içerik oluşturucularına dikkat çeken ilk Latin Miras Ayı Visionary Voices listesini duyurdu. Bu içerik oluşturucular, uygulamadaki yeni #CasaTikTok sayfasında öne çıkarılacak ve Latin sahipli işletmeler, müzisyenler ve daha fazlası da burada yer alacak. TikTok ayrıca diğer Latin içerik oluşturucuları #CasaTikTok içerik oluşturucu topluluğu programına başvurmaya davet ediyor. Bu program, içerik oluşturucuların TikTok’taki içeriklerini yükseltmelerine yardımcı olacak genişletilmiş eğitim kaynaklarına, etkinliklere ve web seminerlerine erişim sağlayacak.

TikTok ayrıca uygulamada Latin müzisyenlere yer vermeyi planlıyor:
“#CasaTikTok kutlamamız, Visionary Voices onur ödülü sahipleri @rauwalejandro ve @manuelturizoz tarafından konuk küratörlüğü yapılan #MusicaLatina ve #MusicaMexicana müzik çalma listelerini de içerecek.”

Son olarak, TikTok, uygulamada alışveriş yapabileceğiniz Latin sahipli işletmeleri canlı yayınlar ve TikTok Shop aracılığıyla sergileyecek ve ayrıca çeşitli Latin sahipli markaları özel bir canlı etkinlik için bir araya getirecek bir IRL #ShopLatinOwned Creator Mixer düzenleyecek.

Bu etkinlikler, pazarlama profesyonelleri için önemlidir çünkü Latin topluluğunun yaratıcılığını ve kültürel katkılarını vurgularken, TikTok’un bu toplulukları nasıl desteklediğini ve onların erişimini nasıl genişlettiğini gösterir. Pazarlamacılar, bu etkinliklerden ilham alarak kendi kampanyalarını çeşitlendirebilir ve Latin topluluğuna yönelik stratejiler geliştirebilirler.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/tiktok-announces-new-events-for-latin-heritage-month-1/727312/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN