Meta, Pazarlama API’si aracılığıyla Hatırlatma Reklamları Parametrelerini Genişletiyor

Meta, Marketing API’sinde yaptığı bir güncellemeyi duyurdu. Bu güncelleme, üçüncü taraf uygulamalarda Instagram Hatırlatma Reklamları oluşturanların, Meta Ads Manager’da mevcut olan tüm işlevselliklere sahip olmasını sağlayacak. Şu ana kadar, API, Ads Manager’daki tüm özellikleri etkinleştirmemişti ve bu durum birçok pazarlamacı için bir sorun teşkil ediyordu.

Meta’nın açıklamasına göre:
“Bu eşitsizlikle ilgili sürekli geri bildirim aldıktan sonra, 19 Ağustos 2024 itibarıyla Instagram Marketing API aracılığıyla ek hatırlatma reklam özelliklerini destekliyoruz. Bu özellikler, hatırlatma reklamlarıyla Instagram Reels yerleşiminde insanlara ulaşma, doğru zaman diliminde insanları hatırlatma ve thruplay veya erişim için optimize edilen reklamlara etkinlik ekleme yeteneğini içeriyor.”

Bu büyük bir değişiklik olmasa da, API aracılığıyla Instagram reklamları yürüten kişilerin (yani üçüncü taraf araçlar) daha fazla türde reklam ve deneyim oluşturabilmesini sağlayacak. Hatırlatma Reklamları, yeniden etkileşim sağlamak için değerli bir seçenek olabilir ve bu yeni özellikler, daha fazla işletmenin bu formatı daha iyi kullanmasını sağlayacak. Yani, bunlar yeni özellikler değil, ancak genişletilmiş API erişimi, daha fazla markanın bunlara daha fazla şekilde erişebilmesini sağlayacak.

Bu kullanışlı bir güncelleme ve birçok sosyal medya yöneticisinin işini biraz daha kolaylaştırabilir.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/meta-expands-reminder-ads-parameters-via-its-marketing-api/726780/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN