Pinterest Genişletilmiş Tanıtım Atağını Başlattı

Pinterest, yeni reklam araçlarının kullanımını artırmak ve potansiyel reklam ortakları arasında farkındalığı artırmak amacıyla son tanıtım kampanyasının bir sonraki aşamasını başlattı. Temmuz ayında başlatılan kampanya, kullanıcıları çeşitli ilgi alanlarıyla buluşturmanın faydalarını vurgulamayı amaçlıyor ve bu yeni aşama, parti planlama, tarifler ve alışveriş keşfi üzerine odaklanıyor.

Kampanyanın yeni eklemeleri, uygulamanın fantastik çekiciliğini artıran oldukça şık animasyonlar içeriyor. Bu genişletilmiş tanıtım hamlesi, özellikle Batı pazarlarında gelir artışını hedefleyen Pinterest’in daha geniş çabasının bir parçası. Platform, son birkaç yılda nispeten istikrarlı bir kullanım artışı görmeye devam etse de (Q2’de yavaşladı), henüz gelir fırsatlarını tam anlamıyla değerlendiremedi. Pinterest, alışveriş keşif platformu olarak oldukça popüler olmaya devam ediyor ve çoğu kullanıcı yüksek alışveriş niyetiyle uygulamaya geliyor. Bu promosyonların, daha fazla kullanıcı için potansiyel değerini sergilemeye ve uygulama içi harcamaları artırmaya yardımcı olacağını umuyor.

Dahası, Pinterest, genç demografik gruplar arasında kullanımda belirgin bir artış gördü ve bu yeni kampanya ile bu unsuru da hedeflemeyi umuyor. Bu, yaklaşan tatil sezonunda daha fazla insanın Pin’lere yönelmesine yardımcı olabilecek ilginç bir hamle.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/pinterest-launches-expanded-promotional-push/726504/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN