LinkedIn’in Video Akışı Burada: Platformda Video Nasıl Oluşturulur ve Paylaşılır

LinkedIn’in iş arama sitesinden sosyal medya platformuna evrimi, uygulama ve web sitesinin çeşitli bölümlerinde kendi dikey kısa video akışlarını sunmasıyla tamamlanmış görünüyor.

Video, LinkedIn için yeni bir şey değil — her zaman çeşitli formatlarda kendi kliplerinizi yükleyebiliyordunuz — ancak bu odak noktası yaratıcılar için yeni. LinkedIn video gönderilerini paylaşan yaratıcılar, son aylarda erişimlerinin hızla arttığını gördüler, çünkü LinkedIn bu yeni video akışlarını doldurmak için videolara algoritmik bir destek veriyor gibi görünüyor.

LinkedIn’in video içeriğini nasıl görüntüleyeceğini ve algoritmada ne kadar ağırlık vereceğini hâlâ denediği açık. Video içeriğinin inanılmaz performansı, yaratıcıları heyecanlandırıyor ve bu, kendi çalışmalarımda da fark ettiğim bir şey. Ancak, bu performans artışının tüm videolarım için geçerli olmadığını fark ettim. Örneğin, podcast’lerimden “konuşan kafa” klipleri eskisi gibi performans göstermeye devam ediyor.

LinkedIn’de video paylaşmak için uygulamada ‘+’ düğmesine dokunun, metni yazın ve ‘Medya ekle’ simgesine tıklayın. Web’de ise ‘Gönderi başlat’ kompozitörüne tıklayın, metni yazın ve ‘Medya ekle’ simgesine tıklayın. Buffer kullanarak video paylaşmak da mümkündür ve bu, videonuzu LinkedIn’de en iyi zamanda yayınlamanızı sağlar.

Başarı için bazı ipuçları: Kısa video boyutları en iyisi olabilir, beklenmedik tarzları ve konuları keşfedin, diğer platformlardan çapraz gönderim yapın. LinkedIn video içeriği hâlâ gelişiyor, bu yüzden denemeler yapmak için harika bir zaman.

Bu makale, pazarlama ile ilgili işler yapanlar için önemlidir çünkü LinkedIn’in video içeriğine verdiği önemi ve algoritmik desteği vurgulamaktadır. Bu bilgiler, pazarlamacıların LinkedIn’deki erişimlerini artırmak ve daha geniş kitlelere ulaşmak için video içerik stratejilerini optimize etmelerine yardımcı olabilir.

Kaynak: https://buffer.com/resources/linkedin-video/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN