TikTok, NFL ile Genişletilmiş Ortaklık Duyurdu

TikTok, NFL ile olan mevcut ortaklığını genişlettiğini duyurdu. Bu çok yıllı ortaklık, NFL medya ve takımlarının uygulamada özel içerikler paylaşmaya devam etmesini sağlayacak. TikTok’a göre, NFL içerikleri ve kültürü için bir destinasyon haline geldi ve #NFL, #NFLPlayoffs ve #SuperBowl etiketleriyle 11 milyondan fazla gönderi yapıldı. TikTok’ta NFL ile ilgili videolar 2023 yılında 5 milyardan fazla görüntüleme aldı. Bu, Taylor Swift’in Travis Kelce’nin maçlarına katılımıyla daha da arttı. TikTok, kültürel trendlerin önemli bir sürücüsü haline geldiğinden, bu genişletilmiş ortaklık mantıklı görünüyor.

Bu anlaşma, spor markalarının tanıtımlarını genişletmek isteyenler için dikkate değer olabilir. TikTok’un ABD’de uzun süreli varlığı konusunda belirsizlikler olsa da, NFL’nin uluslararası takipçileri bu ortaklığa değer katmaya devam edebilir. Bu yeni anlaşma, uygulamada NFL tartışmalarını artıracak ve spor markaları için yeni fırsatlar yaratabilir.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/tiktok-announces-expanded-partnership-with-the-nfl/726266/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN