Google Sanal Deneme Araçlarını Genişletiyor

Google, sanal deneme araçlarını daha fazla giyim türüne genişletiyor ve bu süreçleri daha doğru ürün tasvirleri sağlamak için geliştiriyor. Geçen yıl erkek ve kadın üst giyim için başlatılan Sanal Deneme, AI kullanarak seçilen ürünlerin farklı vücut tiplerinde nasıl göründüğünü gösteriyor. Şimdi ise Google, Sanal Deneme’yi elbiselere de genişletiyor.

Google’ın açıklamasına göre, ABD’de yaşıyorsanız, Arama’da elbiseler arayabilir ve “deneme” rozeti içeren herhangi bir stile tıklayabilirsiniz. Buradan, XXS-XXXL arasında değişen bedenlerdeki gerçek modeller üzerinde bu giysinin nasıl göründüğünü görebilirsiniz. Size hitap eden bir modeli seçerek elbisenin nasıl göründüğüne dair daha iyi bir fikir edinebilirsiniz. Aradığınızı bulduğunuzda, satın almak için perakendecinin sitesine tıklayabilirsiniz.

Bu, Google’ın sanal tasvirlerinde önemli bir ilerleme olup, insanların çevrimiçi alışveriş yaparken daha iyi kararlar vermelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Gerçek olmasa da, bu tür sanal deneme araçları çevrimiçi alışverişi biraz daha kolay hale getirebilir ve posta yoluyla iade işlemlerini yönetme sürecini azaltabilir.

Google, yeni Sanal Deneme sürecini ABD’deki seçili ürünlerde başlatıyor ve gelecekte daha geniş bir yayılım hedefliyor.

Pazarlama ile ilgili işler yapanlar için bu makale önemlidir çünkü çevrimiçi alışveriş deneyimini geliştiren bu tür yenilikler, müşteri memnuniyetini artırabilir ve iade oranlarını azaltabilir. Bu araçları kullanarak, müşterilere daha kişiselleştirilmiş ve gerçekçi alışveriş deneyimleri sunabilirler, bu da satışları artırabilir ve müşteri sadakatini güçlendirebilir.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/google-expands-virtual-try-on-tools/726236/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN