Google Ads, varsayılan olarak yeni hesaplar için park edilmiş alan adlarında görünmeyecek.

Bu makale, Google Ads’in yeni hesaplar için park edilmiş alan adlarında reklam göstermeyi otomatik olarak devre dışı bırakacağını duyuruyor. Park edilmiş bir alan adı, genellikle az içerik barındıran veya hiç içeriği olmayan bir web adresidir ve bazen reklamlar gösterir.

Neden önemli? Bu güncelleme, reklamverenlerin düşük değerli reklam yerleşimlerine bütçe harcamaktan kaçınmalarını sağlar ve reklamların hedef kitle ve marka mesajlarıyla daha iyi uyum sağlayan web sitelerinde gösterilmesini garanti eder.

Ana faydalar:

– Para tasarrufu: İlgili kullanıcılara ulaşmayabilecek reklamlara harcama yapmaktan kaçının.
– Alaka düzeyini artırma: Reklamların markanızı yansıtan sitelerde gösterilmesini sağlayın.
– Daha fazla kontrol: Belirli reklam yerleşimlerini seçerek esneklik kazanın.

Google ne diyor? Google, dün reklamverenlere bu yeni “İçerik Uygunluğu” ayarını bildiren bir mektup gönderdi. Serge Nguele, aldığı mektubu LinkedIn’de paylaştı.

Nasıl tekrar etkinleştirilir? Park edilmiş alan adlarında reklam göstermek isteyen reklamverenler, Google Ads’deki İçerik Uygunluğu ayarlarına giderek bu seçeneği etkinleştirebilirler.

Sonuç olarak, bu güncelleme reklamverenlere daha fazla kontrol sağlar ve reklam verimliliğini ve alaka düzeyini artırarak reklamların yerleştirildiği yerleri yönetmeye yardımcı olur.

Kaynak: https://searchengineland.com/google-ads-parked-domains-new-accounts-446306

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN