Google, üretken yapay zeka içgörüleri ve alışveriş reklam kampanyası hedefleri ekliyor.

Google, tatil alışveriş sezonu öncesinde perakendecilere yardımcı olmak amacıyla dört yeni güncelleme tanıttı.

Ana güncellemeler:

Alışveriş trendleri içgörüleri. Artık Google Merchant Center’da gerçek zamanlı alışveriş trendlerine erişebilirsiniz. Bu, envanterinizi ve ürün açıklamalarınızı, alışverişçilerin gerçekten ne aradığına veya viral trendlere göre ayarlamanıza yardımcı olabilir.

Yapay zeka destekli içgörüler. Merchant Center Next’te iki yeni üretken yapay zeka özelliği, ürün performansının hızlı özetlerini ve belirli veri sorgularına dayalı özel raporlar sağlar.

Otomatik mağaza içi kullanılabilirlik. Google, yerel envanter reklamlarının yönetimini, perakendecilerin web sitelerinden mağaza içi kullanılabilirliği otomatik olarak senkronize ederek kolaylaştırıyor. Bu, müşterilerin yakındaki ürünleri bulmasını kolaylaştırmalıdır.

Yeni kampanya hedefleri. Google Ads artık müşteri edinme hedefleri belirleme ve kampanyaları kâr odaklı metriklerle optimize etme seçeneklerini içeriyor, bu da perakendecilerin yeni müşteriler çekmesine ve yoğun alışveriş dönemlerinde kârlılığı önceliklendirmesine yardımcı oluyor.

Neden önemli: Şükran Günü ile Yeni Yıl arasında tüketicilere ulaşmak için daha az gün var. Bu, perakendecilerin tatil satış hedeflerine ulaşma baskısı altında olacağı anlamına geliyor. Google’ın yeni araçları, işletmelerin çevik kalmasına ve daha akıllı, veri odaklı kararlar almasına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Kaynak: https://searchengineland.com/google-new-tools-short-holiday-season-446046

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN