Instagram Şefi İçerik Performansını Artırma İpuçlarını Paylaşıyor

Bu metin, Instagram’da içerik performansını artırmak isteyenler için bazı ipuçları sunuyor. Instagram’ın başkanı Adam Mosseri, IG Stories’deki haftalık Soru-Cevap oturumunda, IG içerik performansınızı iyileştirmek için bazı hızlı ipuçları paylaştı. Bu ipuçları, içeriklerinize biraz daha fazla göz atılmasını sağlayabilir ve performans grafiklerinizi biraz artırabilir.

Öncelikle, içeriklerinizi farklı formatlarda yeniden paylaşmak hakkında konuşan Mosseri, Reels’lerinizi Hikayeler’de paylaşmanın erişiminizi genişleteceğini belirtiyor. Mosseri’ye göre: “Bir Reel’i Hikayelerinizde paylaşmak erişiminize biraz yardımcı olacaktır. Genellikle, çoğu insan için, akış gönderileriniz Hikayelerinizden çok daha fazla erişim alır, çünkü Hikayeler envanteri çok fazladır, bu yüzden akışa göre çok daha fazla rekabet vardır. Ancak genel olarak ekleyici olacaktır, bu yüzden takipçilerinizi rahatsız etmediği sürece iyi bir uygulamadır.”

Mosseri ayrıca Collab Gönderileri hakkında da bir ipucu paylaştı. Daha büyük bir takipçi kitlesine sahip olan hesabın işbirliği talebini göndermesi durumunda daha iyi performans gösterdiğini belirtti. “Genel olarak, sıralama sistemi [Collab gönderileri için] orijinal işbirlikçiye, kabul eden kişiden daha fazla eğilim gösterir. Gerçek dünyadaki performans açısından ne anlama geldiği bilinmez, ancak işbirliğindeki profillerden daha büyük olanı orijinal işbirlikçi ise, içeriğiniz daha fazla erişim alacaktır.”

Bu ipuçları, stratejik olarak oyunu değiştiren bilgiler olmasa da, IG erişiminizi genişletmek için ilginç iyileştirme notlarıdır. Özellikle tatil alışverişi dönemine girerken dikkate değer hususlar olabilir.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/instagram-chief-shares-tips-on-how-to-improve-content-performance/725294/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN