TikTok, 2024 Paralimpik Oyunları için Aktivasyonları Duyurdu

TikTok, Uluslararası Paralimpik Komitesi ile resmi bir ortaklık duyurdu ve bu ortaklık kapsamında TikTok, Oyunlar süresince özel Paralimpik içerikleri tanıtacak.

Paralimpik Oyunları önümüzdeki hafta Paris’te başlıyor ve TikTok, kullanıcıların etkinlikle etkileşimde bulunmalarına yardımcı olacak bir dizi aktivasyon başlatıyor. TikTok, Paris 2024 Paralimpik Oyunları ile birlikte küresel izleyicileri bu oyunlara dahil etmek ve Para sporun gelişimini daha da ileriye taşımak için IPC ile iş birliği yapmaktan heyecan duyduğunu belirtti. Kapanış Töreni’ne kadar, TikTok LIVE üzerinden sadece TikTok’ta bulunabilecek açılış ve kapanış törenlerinin bakış açıları, etkinlik mekanlarının turları, Paralimpik sporcularla, sporcuların arkadaşları ve aileleriyle, hayranlarla yapılan röportajlar ve daha fazlasını içeren bir dizi özel içerik yayınlanacak.

TikTok, Paralimpik sporcuları içeren bir dizi TikTok LIVE yayını düzenleyecek ve bu yayınlar, Para spor gelişim programlarına bağış yapma fırsatlarını da içerecek. IPC ile birlikte, ikonik Frig şapkasından ilham alan sınırlı sayıda Phryge Hediyeleri başlatıyoruz. İzleyiciler, bu dönemde @paralympics hesabına girerek özel Phryge Hediyelerimizi bulabilirler.

TikTok ayrıca, akış içi özel Paralimpik içerikleri vurgulayacak ve resmi @paralympics hesabı, yarışma mekanlarının yerinde turlarını, sporcularla yapılan röportajları ve daha fazlasını içerecek. Spor, TikTok’ta topluluk etkileşiminin önemli bir itici gücüdür ve Paralimpik sporcuları destekleme kapasitesi, önümüzdeki birkaç hafta boyunca Oyunları vurgulamak için önemli bir fırsat sağlayacaktır. Bu, Oyunlarla ilgili markalı içerik bağlantıları ve influencer ortaklıkları için de fırsatlar yaratabilir.

Paralimpik Oyunları önümüzdeki Perşembe başlıyor ve TikTok, etkinliğe kadar içerik barındırmayı planlıyor.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/tiktok-announces-activations-for-the-2024-paralympic-games/725029/

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN