Sohbet, kim benim başkan olmam gerektiğini düşünüyor?

Metin, Kamala Harris’in genç seçmenlere ulaşma stratejisini ve Twitch’te Demokratik adaylık kabul konuşmasını yayınlayacağını anlatıyor. Harris’in Twitch kanalı, diğer sosyal medya hesaplarına benzer bir biyografi içeriyor ve kampanyasının, kişiselleştirilmiş medya ortamında dikkat çekmeyi amaçladığını belirtiyor. Harris’in sözcüsü Seth Schuster, Twitch hesabının, seçimleri belirleyecek en zor ulaşılabilir seçmenlere vizyonunu doğrudan iletmek için oluşturulduğunu söylüyor. Harris-Walz kampanyası, KamalaHQ TikTok’un viral markalaşması ve bağımsız içerik oluşturucuların Demokratik Ulusal Kongre’ye erişimine izin vermek gibi çevrimiçi kitlelerle etkileşim kurmak için birçok adım attı. Diğer politikacılar da Twitch’te büyük kitleler çekti. Örneğin, Donald Trump’ın hesabı üç yıllık yasağın ardından yeniden açıldı ve şu anda 172.000 takipçisi var. Alexandria Ocasio-Cortez ise ilk yayınında 435.000 izleyiciye ulaştı.

Bu makale, pazarlama ile ilgili işlerde çalışanlar için önemlidir çünkü dijital platformların ve sosyal medyanın gücünü ve etkisini vurgulamaktadır. Harris’in stratejisi, genç ve zor ulaşılabilir kitlelere hitap etmek için Twitch gibi platformları kullanmanın önemini gösteriyor. Pazarlamacılar, bu tür stratejileri kendi kampanyalarında uygulayarak daha geniş ve çeşitli bir kitleye ulaşabilirler. Ayrıca, viral içerik oluşturma ve bağımsız içerik oluşturucularla işbirliği yapma gibi yöntemler, markaların çevrimiçi varlıklarını güçlendirmelerine yardımcı olabilir. Bu makale, dijital pazarlama stratejilerini güncellemek ve daha etkili hale getirmek için değerli bilgiler sunmaktadır.

Kaynak: https://www.theverge.com/2024/8/22/24226050/kamala-harris-twitch-account-stream-speech

PAYLAŞ

Haber özetlerinin her gün e-posta kutuna gelmesi için abone olabilirsin.

Bu yazı yapay zeka destekli olarak otomatik oluşturulmuştur. Metin içerisinde hatalı yazımlar yer alabilir

Günlük Haber Özetleri E-Posta Adresine Gelsin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PAZARLAMA HABERLERİ HER GÜN E-POSTANA GELSİN